LJETNA PAUZA I AKTIVNOSTI U NAREDNOM PERIODU

Dragi naši plivači i poštovani roditelji,

Poslije veoma naporne i duge sezone vrijeme je da se svi malo i odmorimo od naših redovnih trenažnih aktivnosti.

Pauza u održavanju treninga u plivačkom klubu trajat će od 16.7 – 29.7. 2018. godine.

Prvi trening u novoj sezoni bit će održan 30.7. 2018. godine na gradskom bazenu. O terminu održavanja bit će te obaviješteni blagovremeno.

Međutim, to nikako ne znači da se i u ovom periodu nećemo družiti. Odmor se svakako neće sastojati od izležavanja i potpune obustave svih aktivnosti, već ćemo za naše članove i prijatelje kluba organizirati niz aktivnosti, koje će biti u funkciji odmora, druženja i zabave.

U narednom periodu planiramo ići na rafting, na more, na visinske pripreme na Ruište, proslaviti klupski rođendan i još mnogo aktivnosti koje su u funkciji druženja i zabave poslije ove veoma naporne sezone. O svemu ovome, odnosno o terminima ovih aktivnosti, bit će te obaviješteni u narednih nekoliko dana putem naše web stranice i putem viber grupe.

Škola plivanja će cijeli sedmi i osmi mjesec raditi u punom kapacitetu. Želimo Vam lijep i ugodan odmor od svih svakodnevnih problema i obaveza kojima ste okruženi, te da napunite baterije za sve poslovne, školske, trenažne i bilo koje druge obaveze koje Vas očekuju u narednom periodu.

Idemo dalje…