Takmicenja u narednom periodu

Dragi plivači i poštovani roditelji,

Budući da nas u narednom periodu čeka veoma gust raspored takmičenja, a koji se sastoji od: Učešća na Državnom prvenstvu za sve kategorije u Banja Luci, učešća na međunarodnom plivačkom mitingu „Srđan i Maksim“ u Trebinju, učešća na plivačkom mitingu „BAMBINO CUP 2018“, organizacije i učešća na našem II međunarodnom plivačkom mitingu „ORKA – ARENA CUP“, ovim putem Vam donosimo obavijesti i preliminarne spiskove za gore navedena takmičenja.

Budući da je veliki broj djece na spiskovima, postoji mogućnost da smo možda nekoga našom greškom i predvidjeli. Tako da, ukoliko je neko dijete našom greškom izostavljeno sa spiskova, molimo Vas da se javite trenerici Aleni Ćemalović, kako bi tu grešku i ispravili

Ljetno državno prvenstvo održat će se na Olimpijskom bazenu u Banja Luci, u periodu od 08. – 10.6. 2018. godine. Polazak u Banja Luku planiran je  07. 06. (četvrtak) u 11:00 sati sa parkinga iza Gradske vijećnice na Bulevaru. Smještaj naših plivača će biti organiziran u hotelu „Ćetojević“. Sa plivačima na ovo prvenstvo idu trenerica Alena Ćemalović i trener Deni Mandić. O svim ostalim detaljima ovog našeg učešća na ovom prvenstvu, informacije možete dobiti od od glavne trenerice u klubu Alene Ćemalović.

Spisak je forimiran na osnovu godišta prema propozicijama Plivačkog saveza BiH. Preliminarni spisak plivača i plivačica koji će predstavljati Klub na ovom prvenstvu se nalazi na linku ispod.

Ljetno državno prvenstvo
Naš Klub će uzeti učešće na MEĐUNARODNOM PLIVAČKOM MITINGU „SRĐAN I MAKSIM“ koji će se održati 16. i 17.6.2018. u Trebinju. Polazak u Trebinje planiran je  16.06. (subota) u 11:00 sati sa parkinga iza Gradske vijećnice na Bulevaru. Smještaj naših plivača će biti organiziran u hotelu „Leotar“. Cijena startnine za ovaj miting je 20 KM. O svim ostalim detaljima ovog našeg učešća na ovom miting, informacije možete dobiti od od glavne trenerice u klubu Alene Ćemalović._

BUDUĆI DA OVAJ MITING PADA NA RAMAZANSKI BAJRAM, SVI ONI KOJI SLAVE OVAJ VJERSKI PRAZNIK NEĆE BITI NA OVOM PRELIMINARNOM SPISKU, ŠTO NIKAKO NE ZNAČI DA SE NE MOGU PRIJAVIT ZA UČEŠĆE NA OVOM MITINGU. SVATKO KO ŽELI UČESTVOVATI NA OVOM MITINGU MOŽE SE JAVITI TRENERICI ALENI ĆEMALOVIĆ I BIT ĆE UVRŠTEN NA SPISAK UČESNIKA NA OVOM MITINGU.

Preliminarni spisak plivača i plivačica koji će predstavljati Klub na ovom prvenstvu se nalazi na linku ispod.LINK: Srdjan i Maksim

U organizaciji Asocijacije sporta i zdravlja „Sportivo“ iz Sarajeva 23.06. 2018. godine. organizira se plivački miting „BAMBINO KUP 2018“., koji će se održati na Olimpjskom bazenu „Otoka“, a na kome naš Klub planira sudjelovati. Miting će se plivati na 25 metarskom bazenu, a prema propozicijama najstarije godište koje ima pravo učešća na ovom mitingu je 2004. godište. Cijena startnine za ovaj miting je 6 KM po prijavljenoj disciplini. Polazak na ovaj miting je u subotu, 23.07. u 06:00h sa gradskog trga Musala. O svim ostalim detaljima ovog našeg učešća na ovom miting, informacije možete dobiti od od glavne trenerice u klubu Alene Ćemalović.

Preliminarni spisak plivača za ovaj miting se nalazi na linku ispod.LINK: Bambino spisak

Sa velikim ponosom i zadovoljstvom objavljujemo preliminarni spisak plivača koji su planirani da nastupe na našem II MEĐUNARODNOM PLIVAČKOM MITINGU „ORKA – ARENA CUP“, koji će se održati na Gradskom bazenu u Mostaru 30.06. sa početkom u 11:00 sati. Cijena startnine za ovaj miting je 20 KM, a plaćanja startnine su oslobođena ona djeca iz našeg kluba koja će primiti kod sebe kući naše sportske prijatelje iz Kragujevca, koji će sudjelovati na našem mitingu. Za njih će startninu platiti Sportski savez Grada Mostara.Također, budući da očekujemo grupu plivača iz Norveške, koje ćemo također smjestiti kod naših plivača, svi oni koji budu primili ove plivače bit će oslobođeni plaćanja startnine.

Sve ostale detalje vezane za ovaj miting, kao naprimjer vrijeme okupljanja naših plivača ispred bazena i slično dobit ćete na vrijeme od glavne trenerice u klubu Alene Ćemalović.Preliminarni spisak naših plivača koji su predviđeni za sudjelovanje na ovom mitingu se nalazi na linku ispod.

Link:

 Orka Arena Kup