NAJAVA MITINGA U NAREDNOM PERIODU

Poštovani roditelji i dragi plivači,

Ovim putem Vas obaviještavamo o plivačkim mitinzima na kojima će naš Klub sudjelovati u narednom periodu. Također, za mitinge su napravljeni i preliminarni spiskovi plivača koji su planirani za sudjelovanje na navedenim mitinzima.

Međutim, želimo naglasiti da roditelji mogu u dogovoru sa trenerima, izvršiti prijavu na mitinge na koje njihova djeca nisu predviđena ovim preliminarnim spiskovima, ukoliko djeca nisu u mogućnosti iz opravdanih razloga sudjelovati na mitinzima koje je klub predvidio za njih. Također, ukoliko je neko dijete greškom izostavljeno sa spiskova, molimo Vas da se javite trenerici Aleni Ćemalović, kako bi tu grešku i ispravili.

Plivački klub „Aqua“ iz Sarajeva organizira međunarodni plivački miting „III Aqua Kup“ 2017., a na kome naš Klub planira sudjelovati. Polazak na ovaj miting je u subotu, 20.05. u 05:45h sa gradskog trga Musala. Preliminarni spisak plivača za ovaj miting je:

 

 1. Majla Arap
 2. Lejla Krilić
 3. Iris Dugalić
 4. Anja Trivun
 5. Ahmet Stupac
 6. Andrej Ramljak
 7. Ana Ramljak
 8. Marko Samardzic
 9. Hana Hadzovic
 10. Emina Hadzovic
 11. Dea Pudar
 12. Filip Aničić
 13. Josko Falak
 14. Karlo Smiljanic
 15. Miran Elezovic
 16. Elena Jurkovic
 17. Filip Ivankovic
 18. Mirza Cekrlija
 19. David Palac
 20. Lucija Jakovljevic
 21. Leon Rozić
 22. Antonela Pudar
 23. Tarik Numic
 24. Stela Elezovic
 25. Eman Fazlagic
 26. Marko Dankić
 27. Nikola Dankić
 28. Leon Glibić
 29. Katja Kondža
 30. Tamara Pezer
 31. Tarik Đozlić
 32. Leon Špec
 33. Ishak Rahimić
 34. Orhan Voloder
 35. Lovro Bagarić
 36. Imad Jusupović
 37. Isa Selimotić
 38. Karla Cvitković
 39. Ema Repeša
 40. Amina Vele
 41. Ajla Vele
 42. Iva Jurić

 

 

Cijena startnine je 7 KM po startu, a cijena prijevoza je 15 KM. Molimo sve plivače i roditelje da zbog kratkog vremenskog intervala za prijave na ovaj miting, najkasnije do 17.5., do 21:00 sati prijave svoje učešće na ovom mitingu trenerici Aleni Ćemalović.

 

 

Plivački klub „Olymp“ iz Banja Luke 27. i 28. 05. 2017. godine organizira VIII Međunarodni plivački miting „22 April“, koji će se održati na olimpijskom bazenu u Banja Luci, a na kome naš Klub planira sudjelovati. Riječ o veoma jakom plivačkom mitingu, očekuje se sudjelovanje vodećih plivača iz regije i Europe, a poslužit će za isplivavanje normi za Svjetsko prvenstvo u Budimpešti 2017 i Olimpijske igre mladih u Buenos Airesu 2018.

Obzirom da ćemo u vrlo kratkom periodu sudjelovati na još dva mitinga, preliminarnog spiska za ovaj miting neće biti, već ćemo spisak forimrati na osnovu prijava svih plivača iz našeg kluba koji bi željeli sudjelovati na ovom mitingu, a od čega će opet zavisiti i vrsta prijevoza na ovaj miting. Smještaj će biti rezerviran najvjerovatnije u hotelu „Golden Card“. Startnina za ovaj miting iznosi 5 KM po startu.

 

Klub vodenih sportova „Orka“ će  sudjelovati na velikom međunarodnom plivačkom mitingu „SARAJEVO AQUATICS 2017“, a koji će se održati u Sarajevu 03. i 04.06., a koji će se održati na olimpijskom bazenu „Otoka“. Riječ o veoma jakom plivačkom mitingu, očekuje se sudjelovanje vodećih plivača iz regije i jugozapadne Europe. Preliminarni spisak naših plivača koji su predviđeni za sudjelovanje na ovom mitingu je sljedeći:

 1. Ivo Marić
 2. Mateo Vidaković
 3. Anida Mahinić
 4. Karla Grubišić
 5. Leopold Dankić
 6. Bakir Hadžimahović
 7. Lana Kaniža
 8. Antea Vrljić
 9. Eman Numić
 10. Dino Jelin
 11. Kerim Sadiković
 12. Farik Repeša
 13. Josip Drežnjak
 14. Đani Morić
 15. Tin Šauperl
 16. Una Taslaman
 17. Teodora Stanković
 18. Nika Vrljić
 19. Danis Harmandić
 20. Lana Pudar
 21. Tina Sesar
 22. Luka Zovko
 23. Leon Lasić
 24. David Azinović
 25. Ema Šunjić
 1. Luna Rozić

Ostale detalje putovanja, vezane za startnine, smještaj i prijevoz kao i ostale informacije roditelji će dobiti nakon prijave djece kada će se formirati konačan broj prijavljenih.

Posljednji miting na kojem će naš Klub uzeti učešće prije međunarodnog mitinga „Orka-Arena kup“ je međunarodni plivački miting „Srđan i Maksim“ koji će se održati 17. i 18.6.2017. u Trebinju. Spisak plivača za ovaj miting će se naknadno objaviti, a ovisit će prije svega od procenta dolaznosti plivača na treninge. Također, ukoliko neko od plivača iz opravdanih razloga ne može sudjelovati na prethodno najavljenim mitinzima, a na  kojima je predviđen da sudjeluje, može odmah izvršiti prijavu za miting „Srđan i Maksim“ kod trenerice Alene Ćemalović. Više informacija o ovom mitingu možete pronaći na stranici www.plivanje.info.