NAJAVA TAKMIČENJA U NAREDNOM PERIODU

Poštovani roditelji i dragi plivači,

U nastavku teksta donosimo Vam obavijesti o plivačkim mitinzima na kojima će naš Klub sudjelovati u narednom periodu. Također, za svaki miting napravljen je i preliminarni spisak plivača koji su planirani za sudjelovanje na navedenim mitinzima.

Međutim, želimo naglasiti da roditelji mogu u dogovoru sa trenerima, izvršiti prijavu na mitinge na koje njihova djeca nisu predviđena ovim preliminarnim spiskovima, ukoliko djeca nisu u mogućnosti iz opravdanih razloga sudjelovati na mitinzima koje je klub predvidio za njih.

Akademski plivački klub „22 April“ iz Banja Luke 22. i 23. 04. 2017. godine organizira VIII Međunarodni plivački miting „22 April“, koji će se održati na olimpijskom bazenu u Banja Luci, a na kome naš Klub planira sudjelovati.

Obzirom da ćemo u vrlo kratkom periodu sudjelovati na još dva mitinga, preliminarnog spiska za ovaj miting neće biti, već ćemo spisak forimrati na osnovu prijava svih plivača iz našeg kluba koji bi željeli sudjelovati na ovom mitingu, a od čega će opet zavisiti i vrsta prijevoza na ovaj miting. Smještaj je rezerviran u hotelu „Golden Card“. Startnina za ovaj miting iznosi 5 KM po startu.

 

Plivački klub „Jug“ 06. i 07. 05. 2017. godine organizira Međunarodni plivački miting „Zlatni Orlando 2017“, koji će se održati na plivalištu Dubrovnik u Dubrovniku, a na kome će naš Klub uzeti učešće. Polazak na ovaj miting je u subotu, 06.05. u 09:00h sa gradskog trga Musala. Cijena startnine je 5 € po startu, a cijena prijevoza će ovisti o vrsti prijevoza, koja će se formirati nakon konačnih prijava plivača za ovaj miting. O vrsti i cijeni smještaja će te biti naknadno obaviješteni, jer će i ona ovisiti o broju prijavljene djece. Molimo sve plivače i roditelje da najkasnije do 22.4. prijave svoje učešće na ovom mitingu trenerici Aleni Ćemalović. Preliminarni spisak plivača za ovaj miting je:

 1. Ivo Marić
 2. Mateo Vidaković
 3. Anida Mahinić
 4. Petra Cvitković
 5. Karla Grubišić
 6. Leopold Dankić
 7. Bakir Hadžimahović
 8. Lana Kaniža
 9. Antea Vrljić
 10. Eman Numić
 11. Dino Jelin
 12. Kerim Sadiković
 13. Farik Repeša
 14. Josip Drežnjak
 15. Đani Morić
 16. Tin Šauperl
 17. Una Taslaman
 18. Teodora Stanković
 19. Nika Vrljić
 20. Danis Harmandić

Molimo sve roditelje da za svoju djecu na vrijeme izvade punomoć za prelazak međunarodne granice. Na ovaj miting sa plivačima idu treneri Damir Đedović i Deni Mandić.

 

Plivački klub „Grdelin“ 06. i 07. 05. 2017. godine organizira Međunarodni plivački miting „Grdelini Svetog Duje 2017“, koji će se održati na bazenu „SC Poljud“, u Splitu, a na kome će naš Klub uzeti učešće. Dio plivača će na ovom mitingu sudjelovati oba takmičarska dana, a dio plivača drugog takmičarskog dana u nedjelju 07.05.

Polazak na ovaj miting za ekipu koja sudjeluje oba dana na mitingu je u subotu, 06.05. u 08:00h sa gradskog trga Musala. Cijena startnine je 15 €, a prijevoz će se organizirati privatnim automobilima. O vrsti i cijeni smještaja će te biti naknadno obaviješteni, jer će i ona ovisiti o broju prijavljene djece. Ekipa koja će nastupiti drugi takmičarski dan na mitingu, treba na bazenu na Poljudu biti najkasnije do 08:00 sati.  Molimo sve plivače i roditelje da najkasnije do 22.4. prijave svoje učešće na ovom mitingu trenerici Aleni Ćemalović.

Preliminarni spisak plivača za ovaj miting je:

DVA DANA:

 1. Lana Pudar
 2. Luna Rozić
 3. Tina Sesar
 4. Leon Lasić
 5. David Azinović
 6. Ema Šunjić
 7. Luka Zovko
 8. Marko Dankić
 9. Filip Ivanković
 10. Lucija Jakovljević
 11. Antonela Pudar
 12. Katja Kondža
 13. Tamara Pezer
 14. Tarik Đozlić
 15. Leon Špec

JEDAN DAN:

 1. Elena Jurković
 2. Mirza Čekrlija
 3. David Palac
 4. Marta Šauperl
 5. Tarik Numić
 6. Stela Elezović
 7. Leon Glibić
 8. Eman Fazlagić
 9. Karla Cvitković
 1. Lovro Bagarić
 2. Aida Šendro
 3. Ajla Kulak
 4. Leon Rozić
 5. Nikola Dankić
 6. Ishak Rahimić
 7. Ema Repeša
 8. Eldar Fazlagić
 9. Joško Rozić
 10. Jure Trubarac
 11. Petra Pezer

U dogovoru sa trenericom Alenom Ćemalović, molimo sve roditelje koji neće ići sa svojom djecom na ovaj miting da na vrijeme izvade punomoć za prelazak međunarodne granice.

Na ovaj miting sa plivačima idu trenerica Alena Ćemalović i trener Jasmin Trnovac.